in , , ,

Έβρισκαν διαρκώς νέα σημεία για …βουτιές

Που τους έχανες που τους έβρισκες τους 9 αθλητές που πήραν μέρος στο Agios Nikolaos Cliff Diving τα βράχια και τα υψόμετρα κοιτούσαν κατά τις μικρές εκδρομές που έκαναν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Όταν δε έγινε και ο περίπλους της Σπιναλόγκας συνεχώς ρωτούσαν τον Δήμαρχο αν θα ήταν δύσκολο να κάνουν άλματα ή να δημιουργήσουν βίντεο ή ακόμα και τουρνουά πάνω από τα τοίχοι στου κάστρου στην Σπιναλόγκα. «Έχουν τόση ιστορία είναι τόσο σημαντικά σαν πολιτιστικά μέρη που εμείς θα τα κάνουμε ακόμα πιο διάσημα κυρίως στις νέες γενιές» έλεγαν οι αθλητές.
 
Ο δε Αντώνης Ζερβός με την προβολή που πείρε ο τόπος από την συγκεκριμένη δράση δεν τους έλεγε όχι ούτε και τους έκοβε απότομα την φόρα από την στιγμή που ξέρει πολύ καλά ότι είναι κομματάκι δύσκολο όταν εμπλέκονται υπηρεσίες όπως η αρχαιολογία.
 
«Να το δούμε αν θα μπορούμε και αν ναι τότε γιατί όχι.» το δικό του σχόλιο.
 
Οι αθλητές εν τω μεταξύ  γνώριζαν για τους αγώνες κολύμβησης που γίνονται με αναφορά το νησί και του είπαν ότι αν γίνουν παράλληλα και καταδύσεις τότε η περιοχή πραγματικά θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια στην προβολή και στην προσέλκυση επισκεπτών.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.