in , , , ,

Άλλη μια συμμετοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου σε έκθεση τουρισμού στο εξωτερικό

«Μάγεψαν» η Κρήτη και ο Άγιος Νικόλαος τη Σκανδιναβική χερσόνησο και ιδιαίτερα την Σουηδία όπου στην πρωτεύουσα της Στοκχόλμη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου η 1η έκθεση τουρισμού-γαστρονομίας «Grekland Panorama» στο υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο “Globe Arenas” έκτασης 3.000 τ.μ.

‘Oπως έγινε γνωστό στην έκθεση, από τις μέχρι τώρα προκρατήσεις, για άλλη μια χρονιά η Κρήτη θα αποτελέσει πανελλαδικά τον δημοφιλέστερο προορισμό για διακοπές όχι μόνο των Σουηδών αλλά γενικότερα των Σκανδιναβών.

”Η Περιφέρεια Κρήτης, οι δήμοι που συμμετείχαν αλλά και οι τουριστικοί φορείς έκαναν εξαιρετική δουλειά στην έκθεση, και τους ευχαριστούμε θερμά για τις άριστες υπηρεσίες τουρισμού που προσφέρουν στους υψηλού επιπέδου τουρίστες Σουηδούς, Σκανδιναβούς ευρύτερα”, γεγονός που επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Κώστας Ζήκος που επισκέφθηκε την έκθεση μαζί με την Ελληνίδα πρέσβη στην Σουηδία Αλίκη Χατζή, και αξιωματούχους της Σουηδικής Κυβέρνησης.

Την έκθεση επισκέφθηκαν στελέχη των μεγαλύτερων tour operator της Σκανδιναβικής χερσονήσου καθώς επίσης της Σκανδιναβικής αεροπορικής εταιρείας “SAS SCANDINAVIAN AIRLINES”.

Το περίπτερο του Δήμου Αγίου Νικολάου υποδέχτηκε χιλιάδες κόσμου που το επισκέφθηκε για να ενημερωθεί. Πολλοί ήταν οι παλιοί φίλοι του τόπου μας αλλά ακόμα περισσότεροι αυτοί που θεωρούν τον Άγιο Νικόλαο ιδανικό προορισμό για τις επόμενες διακοπές τους.

Άγιος Νικόλαος, 19-02-2014
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου