in , ,

΄΄Με Λάχανα και Χάχανα έκλεισε το Μικρό Φεστιβάλ 2016 2017΄΄, fotos

 
 
 
Το Σάββατο το απόγευμα το κινηματοθέατρο «ΡΕΞ» στα πλαίσια του Μικρού Φεστιβάλ 2017 γέμισε από κόσμο, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε μια Παιδική Θεατρική Παράσταση τον Τάσο Ιωαννίδη, τον δημιουργό από τα «Λάχανα και Χάχανα», σειράς ποιημάτων από το αναγνωστικό της Α’ Δημοτικού εμπνευσμένα όπως είπε στην προσπάθεια του να μάθει την κόρη του Ερμιόνη τα γράμματα σε τετράστιχα μελοποιημένα, ώστε να τα θυμάται πιο εύκολα.
Με τον Τάσο Ιωαννίδη συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες του Ωδείου Τέχνης  υπό την δ/νση της Ρένας Παναγιωτάκη και του ΠΑΟΔΑΝ υπό την δ/νση του Μανόλη Κανακάκη και που για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η άριστη συνεργασία τους .
 
Όπως ανέφερε και στον χαιρετισμό τους ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης αλλά και οι υπεύθυνες του Ωδείου Τέχνης Ρένα Παναγιωτάκη και Σοφία Αρακαδάκη. Η παράσταση ήταν απόλυτα χαρούμενη, διασκεδαστική ακόμα και εκπαιδευτική αφού ακούστηκαν και τραγούδια με την προπαίδεια.
 
Ο Τάσος Ιωαννίδης δεν έκρυψε την χαρά και την ευχαρίστηση του για το κοινό του Αγίου Νικολάου και για πρώτη φορά παρουσίασε το τραγούδι «ο ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ » που θα περιέχει το νέο CD «Λάχανα και Χάχανα» και που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Ενθουσιασμένο το κοινό και αυτό φάνηκε από τα χαμόγελα και τα έντονα χειροκροτήματα.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ