Φτου ξελευτερία.

0
      

Με  ένα 3ήμερο δράσεων θα αποχαιρετήσουν οι μαθητές του Β’ Δημοτικού σχολείου της Νεάπολης την τρέχουσα σχολική χρονιά.

 Με τίτλο τους «Φτου ξελευταιρία» οι μαθητές με την καθοδήγηση την έμπνευση και την βοήθεια των δασκάλων και εκπαιδευτικών τους θα παρουσιάσουν μέσα σε τρεις μέρες ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων θέλοντας να αποσπάσουν το χειροκρότημα γονέων και φίλων λίγο πριν αποχαιρετήσουν για το καλοκαίρι το σχολείο τους. 

Τρίτη 3 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, πάντα στο σχολείο τους, θα  παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση «Οδύσσεια» 

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα μια πολυεκδήλωση με θέατρο, ποιήματα χορό και τραγούδια με τίτλους όπως «Τα μαγικά μας μαξιλάρια», «Ελληνικός κινηματογράφος», «Τα ξεφτέρια» και «Το απολυτήριο». 

Τέλος την επόμενη μέρα Παρασκευή 6 Ιουνίου λίγο πριν τις 7 την αυλαία θα κλείσουν γυμναστικές ασκήσεις ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής,  παιχνίδια και παραδοσιακοί χοροί με τίτλο «Νους υγιής εν σώματι υγιεί». 

Σε τρεις μέρες όλα τα απιδιά του σχολείου θα έχουν  από ένα ρόλο μοναδικό για την χρονιά που ολοκληρώνεται, τον ποιο ευχάριστο ρόλο για να αποχαιρετήσουν τα θρανία τους και να δώσοιυν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 

Τα πιο μεγάλα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης θα είναι η τελευταία τους φορά στο σχολείο και σίγουρα η δική τους συγκίνηση θα είναι διαφορετική, όπως και των συμμαθητών τους που δεν θα τους έχουν μαζί τους του χρόνου. 

Ας είμαστε και εμείς εκεί να τα αποχαιρετίσουμε και να τους υποσχεθούμε ότι το χειροκρότημα μας θα τους κάνει συντροφιά μέχρι και τον αγιασμό της επόμενης σχολικής χρονιάς.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
ΘΑΝΟΣ Κ.
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερβολική η στάση της κας Σπινθούρη, video

      Στα πλαίσια του εορτασμού της θυσίας στο σπήλαιο της Μιλάτου ρωτήσαμε τον πρόεδρο τω…