Φίλοι στην στιγμή…

0
      

Τους μαθητές του 2ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να φιλοξενήσουν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.  

Αφορμή στάθηκε η  επιθυμία των μαθητών, του διδακτικού και του βοηθητικού προσωπικού του 2ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου να ξανασυναντήσουν έναν παλιό συμμαθητή τους με τη διοργάνωση διδακτικής επίσκεψης στην πόλη μας. 

Την προηγούμενη Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, 17 μαθητές και οι συνοδοί τους επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης. Ο διευθυντής Μανόλης  Μαρνέλλος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την επίσκεψη τη διευθύντρια του 2ου Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου κα. Μαρία Καμαριτάκη, οι μαθητές της Γ΄ τάξης αντάλλαξαν δώρα με τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν όλοι μαζί ένα παιχνίδι γνωριμίας.  

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ένα τραγούδι από όλους τους μαθητές του σχολείου και με αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Ταυτόχρονα ανανεώθηκε το ραντεβού των μαθητών της Γ΄ τάξης με τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου, μετά από πρόσκληση της κας Καμαριτάκη στους μαθητές και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας για την επόμενη σχολική χρονιά 2014-2015,  στο Ηράκλειο. 

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις δεν υπάρχουν όταν η διάθεση των παιδιών αποδεικνύεται να  είναι πιο δυνατή ώστε να δουν ξανά φίλους που απέκτησαν.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
ΘΑΝΟΣ Κ.
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυο μέρες χωρίς ρεύμα η Νεάπολη

      Λόγω τεχνικών εργασιών θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στη Νεάπολη την Πέμπτη (27/4) και…