in ,

Το “ευχαριστώ” της πονεμένης ψυχής των γονέων του Αντώνη που έφυγε τόσο νωρίς

Με επιστολή τους στο fonien.gr οι γονείς του Αντώνη που τόσο νωρίς έφυγε από τη ζωή πριν μερικές μέρες, θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους σε όλο τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε τις δύσκολες αυτές ώρες.
 
Αναλυτικά η επιστολή:
Οι γονείς Χρήστος και Βάλια και ολόκληρη η οικογένεια του Αντώνη- Νάκου Νικητάκη θα θέλαμε να εκφράσουμε από τα βάθη της πονεμένης μας ψυχής, ολόθερμες ευχαριστίες:

  1. Στο απίστευτο πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στον αποχαιρετισμό του παιδιού μας, για συμπαράσταση προς εμάς και για εκδήλωση της αγάπης τους προς το παιδί μας. Επίσης ευχαριστούμε και τον κόσμο που δεν παρευρέθηκε αλλά μας συμπαραστάθηκε με άλλους τρόπους λόγω της μεγάλης θλίψης που ένοιωσαν και της αδυναμίας τους να παραστούν και να το βιώσουν. Τους κατανοούμε απόλυτα και τους ευχαριστούμε επίσης εγκάρδια. Ακόμα ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς και φίλους για τις δωρεές που πρόσφεραν για την ψυχή μας.
  2. Τους ιερείς της περιφέρειας, τους ψάλτες και ιδιαίτερα τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλο οι οποίοι χωρις να τους ζητηθει μας τιμησαν χοροστατώντας μαζί με τον ιερέα της ενορίας μας, αλλά και όλο το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Καλού Χωριού.
  3. Τους συγχωριανούς μας καταστηματάρχες, όλους μαζί και έναν-έναν ξεχωριστά, οι οποίοι υποδέχθηκαν όπως τους ζητήσαμε τον πολυ άριθμο κόσμο μετά το τέλος της τελετής και οι οποίοι αρνήθηκαν πεισματικά και πολύ συγκινητικά, να πληρωθούν για αυτό.
  4. Όλα τα Σωματεία, τους Συλλόγους αλλά και τα άτομα που εξέφρασαν τα συλληπητήρια τους με ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο, αναρτήσεις στο διαδίκτυο και μηνύματα στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  5. Τέλος ιδιαίτερα αλλά και ξεχωριστά, ευχαριστούμε όλα εκείνα τα νέα παλλικάρια και τις κοπέλες που με λευκά ρούχα αλλά με μαύρες καρδιές και πέτρινα βλέμματα ήρθαν να χαιρετήσουν τον φίλο και αδερφό τους.

Για τον απίστευτο πόνο μας δεν έχουμε λόγια…, όμως βρίσκουμε για την αγάπη μας προς όλο αυτό τον κόσμο, λόγω του ξεχωριστού παιδιού μας.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Αγάπη, Υγεία και Μακροζωία.