Τα έπαιξαν όλα…

0
      

Ξεπέρασε τις 120 συμμετοχές η εκδήλωση που έγινε την Κυριακή στη Νεάπολη από την λέσχη των φιλών του νοσοκομείου της πόλης «θετική σκέψη» στην μνήμη του Γιάννη Κομνηνού.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
 Παιχνίδι, γέλιο, αγωνία, ένταση, άπειρα ντέρμπυ  και  ψυχαγωγία ήταν τα βασικά συστατικά της συνταγής για μια μέρα γεμάτη από παιχνίδι.
Η τελευταία απονομή βραβείου έγινε στις 8.20 το βράδυ στο παιχνίδι των darts που άργησαν τόσο και κράτησαν το ενδιαφέρον στα ύψη. 
Πέρα από τον χώρο όπου εξελίσσονταν τα παιχνίδια οι διοργανωτές είχαν δημιουργήσει και ένα καφενείο όπου οι θαμώνες ως κλασσικοί Έλληνες θεατές είχαν γνώμη για το κάθε τι, πώς να παίξει ο ένας και τι να κάνει ο άλλος   δημιουργώντας στην αίθουσα το κλίμα μιας ή και δύο εξεδρών  με αποκορύφωμα τα συχνά χειροκροτήματα. 
Το στοίχημα σίγουρα κερδήθηκε και η εκδήλωση θα επαναληφτεί από την στιγμή που οι διοργανωτές εισέπραξαν αυτό που ήθελαν, τίποτα περισσότερο από την ικανοποίηση όλων όσων βρέθηκαν στην αίθουσα του ΕΠΑΛ, όχι μόνο για να παίξουν αλλά και για να παρακολουθήσουν.
ΘΑΝΟΣ Κ.
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φοιτήτρια από τη Νεάπολη παρουσίασε εργασία με τίτλο «Χώρος Έκφρασης και Μνήμης με φόντο το «Νησί».

      Στην περιοχή Τσιφλίκι, σ΄ ένα μικρό ύψωμα, λίγο πριν τον οικισμό της Πλάκας, βρίσκετ…