Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου

0
      

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριο επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης ,  συνοδευόμενος  από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, στα γραφεία του στη Νεάπολη.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια, ο ίδιος προσωπικά αλλά και η εκκλησία  στάθηκαν αρωγοί στην κοινωνία που περνά μια πολύ μεγάλη κρίση και η συμβολή τους είναι πολύ μεγάλη στη διατήρηση του κοινωνικού και πολιτισμικού ιστού.   
Είναι ευτύχημα που η έδρα της Μητρόπολης είναι στη Νεάπολη, μιας μητρόπολης η οποία εκτείνεται σε δύο μεγάλους Δήμους και με τη  στάση της επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία η οποία αποτελεί και την βάση της κοινωνικής συνύπαρξης αλλά και της οικονομίας λόγω του τουρισμού. 

Ο κ. Κουνενάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τις καλές σχέσεις , την καλή συνεργασία,  σε πάρα πολλά ζητήματα που έχουν ανακύψει κατά καιρούς και ανέφερε ότι  η συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στην εκκλησία ήταν απρόσκοπτη ανέφελη και απέδωσε πάρα πολλά σε πολλούς τομείς. 

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που περνούμε, στην ανάγκη της μετριοπάθειας, της αλληλοπεριχώρησης, στο ρόλο της εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, στην ανάγκη του ήπιου, προγραμματικού , συναινετικού λόγου, ώστε όλοι οι φορείς να μπορέσουν  να στηρίξουν την κοινωνία μας. 
Εκτίμησε ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο προσωπικά, όσο και με τον Δήμο  και ότι αυτή η συνεργασία ήταν επωφελής για την κοινωνία μας. 

Γραφείο Τύπου

«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φοιτήτρια από τη Νεάπολη παρουσίασε εργασία με τίτλο «Χώρος Έκφρασης και Μνήμης με φόντο το «Νησί».

      Στην περιοχή Τσιφλίκι, σ΄ ένα μικρό ύψωμα, λίγο πριν τον οικισμό της Πλάκας, βρίσκετ…