Συγνώμη…λάθος.

0
0
      

Σε λάθος υπαλλήλου που συνέταξε το προσχέδιο νόμου για τον οργανισμό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης ο οποίος δεν συμπεριέλαβε σε αυτόν το Θεραπευτήριο Χρονίων παθήσεων Λασιθίου 

οφείλεται όπως διαβεβαίωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου τον αντιπρόεδρο των εργαζομένων Βασίλη Αφορδακό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

 Ήδη έχει ξεκινήσει εσωτερικός έλεγχος στο Υπουργείο ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους προκάλεσαν αυτή την αναστάτωση με το λάθος τους. 


Οι ίδιοι δε οι εργαζόμενοι περιμένουν να δουν εκ νέου το προσχέδιο στο οποίο ζητούν το Θ.Χ.Π.Λ. να γίνει διεύθυνση όπως το αντίστοιχο των Χανίων ενώ στα θετικά της όλης ταλαιπωρίας που προκλήθηκε ο κ. Κεγκέρογλου ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι θα λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται τις επόμενες μέρες ενώ τους ανακοίνωσε και την πρόσληψη τεσσάρων επιπλέον νοσοκόμων που θα καλύψουν τις ανάγκες της μονάδας. 

Ακόμα περιμένουν να δουν και εγγράφως το νέο προσχέδιο την ίδια στιγμή που απειλούν να μην επιτρέψουν να γίνει καν το Επαρωγή 4 «Εδώ δεν υπάρχουμε πουθενά και θα τους επιτρέψουμε να κάνουν και συνέδρια στο τόπο μας. 

Αυτό από μόνο του δείχνει την απαξίωση τους απέναντι στην δυναμική της μονάδας μας, ξεχνούν ένα από τα πιο δραστήρια κρανιακά ιδρύματα και μετά θέλουν και συνέδρια;» δηλώνει ο κ. Αφορδακός

ΘΑΝΟΣ Κ.
 
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλικός φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός αγώνας στον Άγιο Νικόλαο

      Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 12:00 Αναλυτικά: Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας σ…