Στον αέρα τα μέλη ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου, voice

0
      

Για το έθιμο του κλήδονα μίλησαν και τραγούδησαν τα μελή του ΚΑΠΗ Αγ Νικολάου στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπυλια

Τα μέλη του  ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου δεν σταματούν να δηλώνουν το παρόν και να διαχέουν σε κάθε ευκαιρία τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Με αφορμή το έθιμο του κλήδονα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου βρέθηκαν στο στούντιο του Λατώ fm, μίλησαν για τις παραδόσεις του τόπου μας, είπαν μαντινάδες και τόνισαν την ανάγκη που νοιώθουν ίδιοι.

 «Μόνο αυτό τον τρόπο έχουμε ώστε να μάθουν και οι νεότεροι τις παραδόσεις που έχουμε σαν τόπος και κοινωνία, να τους μιλάμε για όσα έχουμε βιώσει ε περασμένα χρόνια. 

Είμαστε τόσο πλούσιοι σε έθιμα και εμείς δεν έχουμε άλλο τρόπο για αν τα κάνουμε γνωστά από το να συμμετέχουμε και να τα παρουσιάζουμε σε κάθε μας ευκαιρία, άλλωστε και εμείς νοιώθουμε ότι ακόμα και τώρα στα γεράματα είμαστε κάπου χρήσιμοι.» σχολίασαν και με κέφι και μπρίο είπαν μαντινάδες τόσο του κλήδονα αλλά και άλλες που είχαν μέσα τους και το στοιχείο του πειράγματος.

 «Εκείνα τα χρόνια δεν είχαμε άλλο τρόπο για να τα λέμε μεταξύ μας οι ελεύθεροι, οπότε τέτοιες εκδηλώσεις ήταν η ευκαιρία να μιλήσουμε μεταξύ μας και να φανεί το ενδιαφέρον τους ενός προς τον άλλο, να τραγουδήσουμε μαζί, να χορέψουμε  και να νοιώσουμε κοντά.» είπε μεταξύ πολλών άλλων ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Γιώργος Μπρόκος.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
ΘΑΝΟΣ Κ

ακούστε εδώ

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα VOICE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβολή και δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού στο Δ.Σ του ΠΑΟΔΑΝ

      Προβολή όλων των δράσεων με την δημιουργία γενικού και θεματικών ιστότοπων sites σχε…