Στα μπλε η Βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της εμφάνιση μετά το κρυολόγημα (φωτό)

0
      

Τέλος στις φήμες για την υγεία της έδωσε σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ, κάνοντας σήμερα την πρώτη της εμφάνιση μετά από μέρες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σήμερα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το βαρύ κρυολόγημα που πέρασε, το οποίο την ανάγκασε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία.


Φορώντας ένα πανωφόρι με έντονο μπλε χρώμα και καπέλο, η βασίλισσα έφθασε με τον σύζυγό της, τον 95χρονο πρίγκιππα Φίλιππο, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ της ανατολικής Αγγλίας, όπου κατά παράδοση περνάει τις εορταστικές περιόδους στην εξοχική της κατοικία.

Το ταξίδι στο Σάντρινχαμ καθυστέρησε κατά μία ημέρα επειδή τόσο η ίδια όσο και ο Φίλιππος υπέφεραν από βαρύ κρυολόγημα, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Η ασθένειά της την ανάγκασε να χάσει για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία απογοητεύοντας έτσι ένα πλήθος πολιτών που είχαν συρρεύσει εκεί για να δουν την βασιλική οικογένεια ενώ στη συνέχεια δεν παρέστη ούτε στην πρωτοχρονιάτικη καθώς δεν είχε ακόμη αναρρώσει.

newpost.gr

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα LIFESTYLE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα «γυμνή» τρέλα στο Instagram (PICS)

      «Cheeky Exploits» ονομάζεται η νέα τάση/τρέλα που ακολουθούν οι χρήστες στα μέσα κοι…