Ροκαδάκης στο τιμόνι της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης

0
0
      

Και τυπικά ανακοινώθηκε σήμερα η τοποθέτηση του Γρηγόρη Ροκαδάκη στη θέση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης μετά την παραίτηση Δεικτάκη.

Ο Κρητικής καταγωγής Μανόλης Μαματζάκης πάει στο υπουργείο ως γενικός γραμματέας.Ο καθηγητής του βρετανικού Πανεπιστημίου Sussex είχε διατελέσει μέλος του ΣΟΕ επί υπουργίας Γιώργο Αλογοσκούφη και συνδέεται με τον κ.Χαρδούβελη.
Συγκεκριμένα σε Γενικές Γραμματείες που υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Εσωτερικών ορίζονται οι :
-Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μαματζάκης Μανώλης, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Sussex, υπεύθυνος του τομέα Τραπεζικής στο School Business and Economics του ίδιου Πανεπιστημίου.
-Η κ. Χριστίνα Παπακωνσταντίνου η οποία κατείχε και τη θέση του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, παραμένει στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών.
-Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο Ροκαδάκης Γρηγόρης, Ιατρός.
-Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σπυρίδων Σπυρίδων, μαθηματικός, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Πόρου.
-Επίσης, Επικεφαλής του ΣΟΕ (Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) ορίζεται ο Στεφανάδης Χριστόδουλος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Τραπεζικής του ίδιου Πανεπιστημίου
πηγη creta live
 
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΡΗΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δεν πήγα στην ορκωμοσία Τραμπ, audio

      Ο Μεραμπελιώτης, με καταγωγή από τη Νεάπολη, που ήταν καλεσμένος στις εκδηλώσεις για…