Πληρώνουμε κάτι που δεν υπάρχει καν.

1
      

Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ που πιάνουν αυτές τις μέρες στα χέρια τους οι καταναλωτές περιλαμβάνουν ένα… νεκραναστημένο χαράτσι:

Το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ επιστρέφει, αυτή τη φορά ως «έναντι» για τη ΝΕΡΙΤ, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει εκπέμψει!

Διαβάστε: Συνταγματικό το λουκέτο στην ΕΡΤ

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Όπως αναφέρεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η ετήσια χρέωση για τη ΝΕΡΙΤ ανέρχεται στα 36 ευρώ, τα οποία σε κάθε λογαριασμό επιμερίζονται ανάλογα με τον αριθμό των ημερών για τις οποίες εκδίδεται ο λογαριασμός. Έτσι, για τις 49 μέρες από την 1η Ιανουαρίου, που επιβλήθηκε το εν λόγω χαράτσι, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν 4,83 ευρώ (36 επί 49 δια 365).

Όσο για το πότε θα… βγάλει τα λεφτά της η ΝΕΡΙΤ, ξεκινώντας τη λειτουργία της; Αυτό παραμένει ακόμα μυστήριο…
Θυμίζουμε ότι λόγω του «λουκέτου» στην ΕΡΤ, το ανταποδοτικό τέλος για τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος είχε καταργηθεί, όμως από την 1η Ιανουαρίου έχει θεσμοθετηθεί το αντίστοιχο τέλος για τη ΝΕΡΙΤ, έστω κι αν αυτή ακόμα πρακτικά αποτελεί ένα… φάντασμα.

πηγη http://www.news.gr

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Πειραχτήρι

    Να μην ξεχνάμε πως πληρώναμε μεν και παλιότερα χαράτσι, αλλά είχαμε 3 τηλεοπτικούς και 19 ραδιοφωνικούς σταθμούς δημόσιους.
    Τώρα; Τι έχουμε τώρα και πληρώνουμε;;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοικήτρια παραβίασε τη νομοθεσία, απάντηση Μανουσάκη στην απάντηση Σπινθούρη.

      Aπάντηση στην ανακοίνωση της διοικήτριας του ΓΝΑΝ για την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ Ως α…