Παρουσίαση του Συνδυασμού «Κρήτη, Πρώτη Δύναμη», τι είπε η Πελ. Πετράκη

1
      

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο 12 Απριλίου η παρουσίαση του συνδυασμού «Κρήτη, Πρώτη Δύναμη» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές.  


 H μεγάλη συρροή κόσμου, φορέων και πολιτών στον χώρο της παρουσίασης (κέντρο «Αναδρομές», Κάτω Αρχάνες) δείχνει την μεγάλη απήχηση του συνδυασμού. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες ανέβηκαν στο βήμα υπό τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
Στον χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη είπε τα εξής: 
“Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, με πίστη στις αρχές και το όραμα του συνδυασμού μας και με αισιοδοξία για τη νίκη της παράταξης μας συμμετέχω  με όλες μου τις δυνάμεις στον ωραίο αυτό αγώνα. Η κρίση εξακολουθεί να μαστίζει την κοινωνία μας και να υπονομεύει την οικονομία και το μέλλον μας. 
Η Περιφέρεια με τις σημαντικές αρμοδιότητες  και χρηματοδοτήσεις της με το νέο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και το νέο ΕΣΠΑ μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων όσο και στην αναθέρμανση της οικονομίας και την ανάπτυξη. 
Χωρίς να αμφισβητώ τις προθέσεις και τα πρόσωπα των άλλων παρατάξεων πιστεύω ότι ο συνδυασμός μας με την πολύ έμπειρη και ικανή ηγεσία μας και στελέχωσή του μπορεί – περισσότερο από κάθε άλλον- να αξιοποιήσει τα νέα προγράμματα και τα νέα θεσμικά και οικονομικά μέσα και να αναβαθμίσει δραστικά την ήδη πολύ επιτυχημένη πορεία του. 
Και να συμβάλλει έτσι ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος. Στο πλαίσιο πάντα των ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ – ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και με τις ΑΡΧΕΣ πάντα της ενότητας και της συνεργασίας, της συναίνεσης και αλληλεγγύης όλων των πολιτών και όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Κρήτης. 
Μπορεί ακόμα, η παράταξη μας ισχυροποιούμενη στις εκλογές, από τη θέση της Περιφερειακής  Αρχής της Κρήτης, να συμβάλλει αποτελεσματικότερα, στη διεκδίκηση τόσο της αποκέντρωσης όσο και στην προώθηση των αναγκαίων δημοκρατικών εξελίξεων στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από τις οποίες περνά η ριζική λύση των προβλημάτων και η ανάπτυξη των λιγότερο ισχυρών οικονομιών της Ευρώπης και της χώρας μας. 
Το Λασίθι είναι δυναμικά παρόν με τα εκλεκτά στελέχη του συνδυασμού μας και με τους δημοκρατικούς πολίτες του στον αγώνα μας.
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ».
Στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Αρναουτάκη συμμετέχουν ως: 
Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης: η σημερινή Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη (Πολιτικός Μηχανικός) και ως Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι οι:

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Τα ονόματα δύο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα.
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Η ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός ο 49χρονος που είχε χτυπηθεί έξω από μπαρ

      Θρήνος στον Κουσέ  του Δήμου Φαιστού για το θάνατο του 49χρονου Κωνσταντίνου Ζαχαριο…

google-search

google ads top

mobile-app-radio-thanos

ONOMA
ΕΠΙΘΕΤΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΓΡΑΦΑΝΑΚΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, Δρ. ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΚΛΩΝΤΖΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟ
ΚΡΙΘΑΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν.Λασιθίου & Πρόεδρος Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων, Εγκαταστατών Νομού Λασιθίου
ΣΗΤΕΙΑ
ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ
ΣΗΤΕΙΑ
ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
ΣΗΤΕΙΑ
27-10-apple-170-2o 27-10-android_170
27-10-thanos-radio-baner-400x1002
27-10-10-listen-livex150x46

26-4-apergeia-anim

tabouratzhs

4-4-eak-merabellou

glamour

tzwrtzhs-spons

tzwrtzhs

basiliko-tutu

mioptico-kalarxakis

mirabelo bycicles

12-11-ouranio-toxo

ktel

foroepilisis

mousikos-kanali

google bottom