Ξεκινά η επιμήκυνση…

0
      
Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από το Νοέμβριο στην Κρήτη με αεροπορικά δρομολόγια της «Germanwings» θυγατρική της «Lufthansa»-Σύσκεψη στην Περιφέρεια


Ο χειμερινός τουρισμός στην Κρήτη από το Νοέμβριο του 2014 είναι εφικτός και υλοποιήσιμος στόχος ανέφεραν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και οι φορείς του τουρισμού που συμμετείχαν σε σύσκεψη στην Περιφέρεια με υψηλόβαθμα στελέχη της Γερμανικής Αεροπορικής εταιρείας «Germanwings» που είναι θυγατρική της «Lufthansa». 

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Μετά τις πρόσφατες επαφές που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού στο Βερολίνο το Μάρτιο με τα διευθυντικά στελέχη της «Germanwings» εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση χειμερινών πτήσεων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από Στουτγάρδη και Κολωνία. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή,  της επέκτασης δηλαδή της τουριστικής περιόδου απο τον Νοέμβριο του 2014. Η Γερμανική αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, θα ξεκινήσει δρομολόγια από Κολωνία και Στουτγάρδη πραγματοποιώντας δυο πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο.

 «Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, βασικός μας στόχος είναι η επέκταση του χειμερινού τουρισμού στο νησί, και με την συνεργασία των όλων των φορέων του τουρισμού ο στόχος αυτός είναι υλοποιήσιμος» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας που συμμετείχε στη σύσκεψη ανέφερε ότι η Γερμανική αεροπορική εταιρεία από την αρχή της φετινής τουριστικής περιόδου πραγματοποιεί εβδομαδιαίως 18 δρομολόγια, και «πετάει» στην Κρήτη από το 2005. 
Στην αποψινή συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης, ο εκπρόσωπος της «Germanwings» στην Ελλάδα Παύλος Πετσαλάκης,  ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Χαλκιαδάκης, και τα μέλη της διοίκησης Μανόλης Μανούσος, Γιάννης Οικονόμου.
Γρ. Τυπου
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοικήτρια παραβίασε τη νομοθεσία, απάντηση Μανουσάκη στην απάντηση Σπινθούρη.

      Aπάντηση στην ανακοίνωση της διοικήτριας του ΓΝΑΝ για την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ Ως α…