Νέα προθεσμία για τους έξι…

0
      

Ο τεράστιος όγκος της δικογραφίας, που ξεπερνά τις 10.000 σελίδες, μετέθεσε τελικά το χρόνο μετάβασης των 6 βασικών κατηγορουμένων της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη στο γραφείο του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Έτσι ζητήθηκε και θα γίνει αύριο στις 8.30 το πρωί η απολογία των πρώτων τεσσάρων  και τη Δευτέρα στις 9 το πρωί των άλλων δύο.

Οι ποινικές διώξεις που τους άσκησε ο Εισαγγελέας το βράδυ της Τετάρτης είναι βαρύτατες και κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς κατά περίπτωση διώκονται για  απάτη σε βάρος  του Δημοσίου, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία , νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, τοκογλυφία, εκβίαση, απάτη στο Δικαστήριο και κακουργηματική απάτη.

Οι διώξεις δεν αφορούν μόνο στους 6 που εντοπίστηκαν την περασμένη Τρίτη και συνελήφθησαν στην Κρήτη αλλά και άλλους δύο συνεργούς τους που ζουν στο εξωτερικό καθώς και 2 ακόμα πρόσωπα που φέρονται να έχουν συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και παραμένουν επίσης ασύλληπτα…

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Ε.Β

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται τα θετικά μηνύματα σε αφίξεις και πληρότητες για την Κρήτη

      Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον Κρητικό Τουρισμό καθώς μετά τις 15 Μαΐο…