Με δύο όπλα έγινε το φονικό στην Ιεράπετρα και όλα δείχνουν να ήταν προμελετημένα.

1
      
φωτο αρχείου

Ο 53χρονος γιός μετά την διαφωνία με τον 78χονο πατέρα του πιάστηκαν στα χέρια, και με ένα όπλο που νόμιμα κατείχε σαν μέλος Σκοπευτικού ομίλου της Ιεράπετρας τον σκότωσε ενώ έκανε το ίδιο και στην 42χρονη αδελφή του που είχε γενέθλια την ίδια μέρα.

Στην συνέχεια με την καραμπίνα του έδωσε τέλος στην ζωή του και κάλυψε όλη την περιοχή στο πένθος.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Θ.Κ
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ
 • Σκοπευτικός Ομιλος Ιεράπετρας

  Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το τραγικό γεγονός που συνέβη στην Ιεράπετρα. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους.
  Δυστυχώς, με αφορμή το περιστατικό ενεπλάκη και ο Σκοπευτικός Ομιλος Ιεράπετρας. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το κόσμο ότι οι κανόνες λειτουργίας του αθλήματος είναι αυστηροί και υπάρχει επιτήρηση καθ’ όλη την διάρκεια αγώνων και προπόνησης.
  Ο δράστης δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα με την συμπεριφορά του κατά την άσκηση του αθλήματος ώστε να θεωρηθεί δυνητικά επικίνδυνος, πόσο μάλλον όταν διέθετε ιατρική γνωμάτευση, ως έχει υποχρέωση κάθε μέλος.
  Θέλουμε επίσης να διαψεύσουμε φήμες που φέρουν τον δράστη να έχει χρησιμοποιήσει για τις πράξεις του όπλο του συλλόγου. Τα όπλα του συλλόγου μεταφέρονται στο σκοπευτήριο και ξανά πίσω στον σύλλογο, όπου φυλάσσονται σε χρηματοκιβώτιο υψηλών προδιαγραφών και παράλληλα υπάρχει σύστημα συναγερμού.
  Δεν θα θέλαμε να επεκταθούμε περισσότερο, αφού το θέμα έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές. Επιφυλασσόμαστε όμως στο προσεχές διάστημα να δώσουμε περισσότερες διευκρινήσεις. Αυτή την ώρα, σημασία έχει πως θα ξεπεράσει η κοινωνία μας αυτή την απίστευτη τραγωδία και κάθε άλλη συζήτηση ή φημολογία δεν θα βοηθούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΚΤΕΛ αν. Κρήτης στηρίζει τον αθλητισμό….

      Η ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ στηρίζει τη Βαλκανιονίκη και Πανελληνιονίκη ακοντίστρια το…