..".κατ’ εξαίρεση" δύο μόνιμοι γιατροί στο νομό Λασιθίου.

0
      

Σε συνεργασία που είχε ο Βουλευτής Λασιθίου  κ. Πλακιωτάκης  με τον Διοικητή  της 7ης Υ.Πε κ. Γρηγοράκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Καλλίρη , στην σημερινή Συνεδρίαση  του  Κεντρικού  Συμβουλίου  Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕ.ΣΥ.ΠΕ)  

αποφασίστηκε η κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη ενός μόνιμου παθολόγου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και ενός μόνιμου καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Σητείας κατόπιν εισηγήσεως του κ. Γρηγοράκη στο αρμόδιο όργανο.

Ο κ. Πλακιωτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τη θετική αυτή  εξέλιξη  , το πρόβλημα που απασχολεί σύσσωμη την τοπική κοινωνία τόσο στην Ιεράπετρα όσο και στην Σητεία αντιμετωπίζεται  με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επίλυσή του με την διαδικασία  της πρόσληψης κατ’ εξαίρεση των δύο μονίμων ιατρών  θα γίνει με διαδικασίες σαφώς πιο σύντομες από αυτές που προβλέπει η προκήρυξη των θέσεων είτε κεντρικά από το Υπουργείο είτε από την Υγειονομική Περιφέρεια της Κρήτης. Σηματοδοτεί την προσπάθεια όλων μας  για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και τον  αγώνα μας  για εξεύρεση λύσεων με χαρακτήρα μόνιμο και αποτελεσματικό .

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερβολική η στάση της κας Σπινθούρη, video

      Στα πλαίσια του εορτασμού της θυσίας στο σπήλαιο της Μιλάτου ρωτήσαμε τον πρόεδρο τω…