Καρατσής για τα αθλητικά στο Βραχάσι

0
      

Συνάντηση με το συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου είχε το Σάββατο 3 Μαϊου στο Σίσι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» κ. Πανίκος Καρατσής, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκε κυρίως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα με την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην πρώην κοινότητα Βραχασίου. 
Το συμβούλιο της ομάδας ζήτησε κατ’ αρχήν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το υπάρχον εγκαταλελημένο γήπεδο, που προορίζεται για να γίνει σχολείο, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προπονητικός χώρος. 
Ο κ. Καρατσής και οι υποψήφιου του συνδυασμού υπενθύμισαν ότι το αίτημα της ομάδας αποτελεί θέση εδώ και πολύ καιρό του συνδυασμού. 
Επισήμαναν ότι το πρόβλημα αυτό όφειλε ήδη να είχε λύθεί εδώ και χρόνια. Δεσμεύτηκαν ότι εφ’ όσον εκλεγούν, θα παραχωρηθεί  η χρήση του χώρου του πρώην γηπέδου για τις αναγκες της ομάδας, μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του σχολείου. 
Παράλληλα υποσχέθηκαν ότι εφ’ όσον εκλεγούν θα γίνουν ενέργειες για να αποκτήσει μακροπρόθεσμα η περιοχή τις σύγχρονες αθλητικές υποδομές που έχει ανάγκη.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Απο το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποβιβάστηκαν τα Λακώνια – Τα αποτελέσματα των play out

      Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Λακωνίων στο γήπεδο της από τον ΑΟ Σκοπής και υποβιβάστηκε στη…