Και οι 10 του…κουτιού!!! video

0
      

Έφτασαν στον Άγιο Νικόλαο 10 νέες μοτοσικλέτες με τις οποίες θα ενισχυθούν τόσο οι ομάδες ΔΙΑΣ του νομού όσο και οι υπόλοιπες υπηρεσίες.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
 Οι 8 είναι βαμένες στα χρώματα της αστυνομίας και οι 2 είναι πολιτικές.  Πρόκειται για το πρώτο βήμα ανανέωσης του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Κρήτη, που γίνεται πραγματικότητα μέσω της Περιφέρειας Κρήτης και του προγράμματος ΕΣΠΑ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα παραληφθούν ακόμα 6 περιπολικά και 40 τζιπ, τα οποία αφορούν όλες τις υπηρεσίες της Κρήτης. 
Το πρωί του Σαββάτου οι άντρες της τοπικής μας αστυνομίας παρέλαβαν τα οχήματα τους με την παρουσία του Αστυνομικού διευθυντή του νομού ταξίαρχου Φανούρη Μανιαδάκη ο όποιος τους ευχήθηκε να έχουν ασφάλεια και κάθε επιτυχία  και αποτελεσματικότητα στο έργο τους. «Ενισχυθήκαμε με δέκα νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού οι οποίες θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο τομέα της αστυνόμευσης τόσο μέσα από την δράση της ομάδας ΔΙΑΣ, της τροχαίας, Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου. 
Τα νέα αυτά αποκτήματα θα βοηθήσουν στον στους τομείς της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Μανιαδάκης.
 Ο  στόλος της τοπικής αστυνομίας είχε ανάγκη από  ανανέωση και λόγο της παλαιότητας αλλά και της καθημερινής  χρήσης των μηχανοκίνητων μεσών της, είπε ακόμα. «Οι νέες μοτοσικλέτες θα ενισχύσουν τόσο την παρουσία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και της Ιεράπετρας όσο και στην υπηρεσία ΕΠΤΑ της τροχαίας που έχει την ευθύνη της πρόληψης ατυχημάτων σε όλο το νομό Λασιθίου. 
κείμενο φωτογαφία βιντεο
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
www.anatolh.com

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουφάρι χελώνας στον Όρμο, fotos.

      Νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα αντίκρισαν οι πολίτες που περπατούν στον δρόμο του Όρμου …