in ,

Η παρουσία άντρα με άσεμνη συμπεριφορά προκαλεί ανησυχία σε παραλίες του Αγίου Νικολάου.

Ήδη στην αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο έχουν καταγραφεί επώνυμες καταγγελίες απο γυναίκες που έχουν εντοπίσει ένα άνδρα περίπου  35 ετών να κάνει άσεμνες χειρονομίες κοντά σε χώρους που αλλάζουν.
 
Μία γυναίκα περιγράφει στο fonien.gr
“Εκεί που αμέριμνα ήμασταν στην παραλία ξαφνικά βλέπω δυο τουριστριες να καταφθανουν στην παραλία, Ρωσικής καταγωγής. Οι κοπέλες ήθελαν να αλλάξουν αλλά δεν υπήρχε χώρος κάπου να πάνε κ έτσι αποφάσισαν με τον παραδοσιακό τρόπο της πετσετας να αλλάξουν. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν παρατήρησα ένα κεφάλι πίσω από ενα τοιχο να κοιτάζει επίμονα τις κοπέλες. Τότε αντιλήφθηκα έναν άντρα γύρω στα 30-35 με γυαλια να κάνει ασελγη κίνηση κοιτάζοντας τις τουριστριες κ τις υπόλοιπες γυναίκες της παραλίας (στο χώρο ήταν κ παιδιά). Θέλω να τονίσω ότι στην αρχή νόμιζα ότι έκανε την ανάγκη του αλλά στην πορεία αφού έκατσε κάμπος ωρα το κατάλαβα. Τότε λοιπόν του φώναξα, τι κανεις εκεί ρε; Και τρόμαξε κ πήγε λίγα βήματα πίσω να μην τον βλέπω αλλά συνέχισε την πράξη του. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον είχα δει κ άρχιζα να κάνω φασαρία λέγοντας ότι θα πάρω την αστυνομία κρύφτηκε πιο κάτω. Τότε ένας άντρας από εκεί κοντά μου είπε ότι τον έχει δει κ άλλες φορές κ υποψιαζοταν τι έκανε αλλά δεν ήταν σίγουρος.”
η περιγραφή που διαβάσατε ήδη έχει δοθεί στην αστυνομία η οποία και το ερευνά.
 
Αν σε περίπτωση ο κάθε ένας αντιληφθεί κάτι ανάλογο παρακαλείται να ενημερώσει το 100 ώστε να μην συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά