Επιθεώρηση Κουνενάκη στα έργα στο Βραχάσι και στο Σίσι

0
      

Την εξέλιξη του έργου ανάπλασης στο Βραχάσι επιθεώρησε κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη και την επιβλέπουσα της τεχνικής υπηρεσίας του έργου κα Πόπη Καραβασίλη,  οι οποίοι συναντήθηκαν με  εκπροσώπους της εργολάβου εταιρίας.

Το έργο ανάπλασης στο Βραχάσι
 Η διαπίστωση είναι ότι το έργο εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά και με δεδομένο ότι αφορά την κεντρική πλατεία του χωριού τα  έργα θα τελειώσουν αρκετά γρήγορα, ώστε να αποδοθεί στους καταστηματάρχες,  στους κατοίκους και στους επισκέπτες. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν και τα άλλα έργα τα οποία είναι στον εσωτερικό ιστό του χωριού.

 Ο κ. Κουνενάκης συζήτησε με τους κατοίκους οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των έργων  και πιστεύουν ότι θα αναβαθμίσει σημαντικά τόσο την πλατεία όσο και τα άλλα σημεία στα οποία θα πραγματοποιηθούν  παρεμβάσεις.
Ασφαλτοστρώσεις
Στη συνέχεια ο κ. Κουνενάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βραχασίου κ. Γιώργο Φθενάκη, με τον επιβλέποντα του έργου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κ. Γιώργο Σαβιδάκη και με τον εργολάβο που έχει αναλάβει τις  ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Σισίου, και της Μιλάτου.
Έγινε επίσκεψη στους χώρους που θα γίνουν παρεμβάσεις και το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, ώστε να αποκατασταθούν κάποια σημεία που χρειάζονται άμεση παρέμβαση. Η μελέτη του έργου  έχει ξεκινήσει πριν από αρκετό καιρό και έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.


Παραλαβή του έργου ‘’ Βελτίωση της Παιδική Χαράς Σισίου’’
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του έργου  αναβάθμισης και βελτίωσης της παιδικής χαράς στο Σίσι από τον κ. Δήμαρχο και την επιτροπή παραλαβής του Δήμου, αποτελούμενη από την κα Πόπη Καραβασίλη και την κα Μαρία Λαζαράκη.
Η παιδική χαρά που υπήρχε αναβαθμίστηκε με βάση τα ισχύοντα πρότυπα και τοποθετήθηκε ασφαλές δάπεδο, περίφραξη και πέργκολα. Η παιδική χαρά είναι πλέον ευπρεπής, ασφαλής και πιστοποιημένη και έχει ήδη αυξηθεί η επισκεψιμότητα της.
Άγιος Νικόλαος, 19-06-2014

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Γραφείο τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνω αυτοκίνητο, πληρώνω μετρητά.

      ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ (05) ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…