Επαφές συνδυασμών

0
      

«Η περίοδος των εκλογών είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, είναι μια μεγάλη γιορτή και μεγάλος πλούτος για όλους μας, δεδομένου ότι πέραν από τις αντιπαραθέσεις, κατατίθενται προτάσεις, ιδέες, σκέψεις, που αποτελούν τον πλούτο της κοινωνίας μας», είπε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης  υποδεχόμενος στο Δημαρχείο τον επικεφαλής Οδυσσέα Σγουρό και κλιμάκιο στελεχών της Κίνησης Πολιτών – Μπροστά.

Για τη συνάντηση που ζήτησαν να έχουν μαζί του σχολίασε ότι «το δεχθήκαμε με ευχαρίστηση, το θεωρούμε ότι είναι μια καλή κίνηση, πολιτικού πολιτισμού, επικοινωνίας και μακάρι να το έκαναν και άλλοι αυτό…».

Ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Οδυσσέας Σγουρός ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τα υπόλοιπα στελέχη του Δήμου που παρέστησαν και ενημέρωσαν ολοκληρωμένα, για την πορεία του Δήμου και των δημοτικών νομικών προσώπων, σημειώνοντας ότι η συνάντηση δεν είναι προσχηματική, αλλά με πραγματικό περιεχόμενο υπενθυμίζοντας ότι ήταν παρών και στον Απολογισμό του Δημάρχου, πριν λίγες μέρες, στο ΡΕΞ.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

«Ως Κίνηση Πολιτών – Μπροστά θεωρούμε ότι στο Δήμο Αγίου Νικολάου υπήρξε μια πρακτική τα προηγούμενα χρόνια η οποία αναφέρεται σε πολλά επίπεδα, έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια σε πάρα πολλά θέματα. Ως Κίνηση Πολιτών δεν είμαστε εδώ ούτε για να ασκήσομε κριτική ούτε για να μηδενίσομε το έργο, που θεωρούμε ότι έχει θετικά χαρακτηριστικά.
Το έχω εξ άλλου τονίσει σε όλους τους τόνους, θεωρούμε ότι ο,τιδήποτε κατατίθεται από μια Κίνηση Πολιτών στη διάρκεια της περιόδου αυτής, έχει να κάνει με ένα αίτημα βελτίωσης, με αίτημα που μπορεί να κάνει τα πράγματα να προχωρήσουν παραπέρα με ένα καλύτερο τρόπο».

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
www.anatolh.com

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνω αυτοκίνητο, πληρώνω μετρητά.

      ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ (05) ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…