Επίσκεψη στις υπηρεσίες της Νεάπολης

0
      

Τις υπηρεσίες του Δήμου στη Νεάπολη  επισκέφθηκε  ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης ,  συνοδευόμενος  από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Ο κ. Κουνενάκης  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους γιατί σε μια πολύ δύσκολή συγκυρία, με τις συνενώσεις, με τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Καλλικράτη, με τα διοικητικά λειτουργικά  και οργανωτικά θέματα  τα οποία προέκυψαν στην πορεία  και με μια κοινωνία σε κρίση στάθηκαν στο ύψος τους.  
Ξεπέρασαν σε πολλές περιπτώσεις την υπαλληλική τους ιδιότητα και κυρίως με ανθρώπινη ζεστασιά στήριξαν την κοινωνία μας στην περιοχή του επάνω Μιραμβέλλου. Αποτελούν ουσιαστικά το μοναδικό στήριγμα στην ευρύτερη περιοχή. 
Ήταν από τους υπαλλήλους που δέχτηκαν περισσότερο από άλλους τα προβλήματα που κληρονομήσαμε  με το έλλειμμα και την διαχείριση του και ελπίζουμε ότι όλα αυτά θα λήξουν γρήγορα και θα ηρεμίσει η υπηρεσία και η κοινωνία.
Ο κ. Κουνενάκης ζήτησε από τους υπαλλήλους να συνεχίσουν να υπηρετούν με τον ίδιο ζήλο και ευσυνειδησία την κοινωνία μας που τους έχει ανάγκη.
Γραφείο Τύπου
«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δράση από αφορά την δύναμη της ψυχής απο τον Π.Ο Δρήρος

      Ακόμα μια ενδιαφέρουσα δράση ενημέρωσης απο τον Π.Ο Δρήρος. Στους χώρους του ποδηλατ…