Εν αναμονή…

0
0
      

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται η Δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου σε ότι αφορά την εξέλιξη του έργου της αποχέτευσης στη Νεάπολη που έχει η ΑΝΑΤΟΛΗ αναδείξει δύο εβδομάδες τώρα. 

Μετά το έγγραφο του Δημήτρη Κουνενάκη προς τους βουλευτές και τους εμπλεκόμενους φορείς ακόμα δεν έχει γίνει κάτι που να δημιουργεί αισιοδοξία στην διοίκηση του Δήμου. Να θυμίσουμε ότι ο ένας από τους δύο εργολάβους της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το σημαντικό αυτό έργο για την δημόσια υγεία στην περιοχή της Νεάπολης έχει παύσει τις εργασίες του από την στιγμή που ακόμα δεν έχει εισπράξει τα χρήματα που έπρεπε.  

Οι εργασίες βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Νεάπολης και σε καμία περίπτωση τόσο οι κάτοικοι όσο και οι φορείς δεν θα μπορέσουν να δεχθούν καθυστερήσεις και νέα προβλήματα σε ένα έργο που έχει ήδη εξασφαλισμένους πόρους με την αδυναμία του συντονισμού των υπηρεσιών του ΕΠΕΡΑΑ να δείχνουν μια ευδιάκριτη ανικανότητα και αποτελεσματικότητα. 

Ήδη έχει κάνει μια ερώτηση στην Βουλή για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης ενώ και ο πολιτευτής Μιχάλης Καρχιμάκης το έχει τρέξει όσο μπορεί από την μεριά του, είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δημήτρης Κουνενάκης. 

«Περιμένουμε την αντίδραση και του Γιάννη Πλακιωτάκη που τώρα ίσως από την θέση του στην κυβέρνηση προσπαθήσει να ξεμπλοκάρει την διαδικασία και να συνεχιστεί η ομαλή χρηματοδότηση του έργου.» είπε.

ΘΑΝΟΣ Κ.
 
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβραζε ο πλανήτης κατά Τράμπ, Ουάσινγκτον: 500.000 άνθρωποι στην πορεία γυναικών.

       Γέμισαν οι δρόμοι από κόσμο το Σάββατο στην Ουάσινγκτον στην μεγάλη πορεία διαμαρτυ…