Δροσερή απόδραση

0
      

Δροσερή απόδραση στο φαράγγι του Ανδριανού θα κάνουν την Κυριακή 29 του μήνα μέλη των συλλόγων των Νέων Νεάπολης, του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Νεάπολης (Α.Π.Ο.Ν.) και του πολιτιστικού συλλόγου των Αορητών.

Τα μέλη των δραστήριων ομάδων της περιοχής, που αγαπούν πάντα τις εξορμήσεις στην τοπική ύπαιθρο, έχουν δώσει ραντεβού για τις 8 το πρωί, στην πλατεία της Νεάπολης (Σταθμός καφέ) και θα ανηφορίσουν προς το Δράσι με δικά τους μέσα.


Στις 8:30 ο σύλλογος Αορητών, θα τους μεταφέρει από το Δράσι, στο χωριό Ανδριανό, όπου από το σημείο εκείνο παρατηρεί κανείς όλο τον κάμπο να εκτείνεται και στις δύο μεριές του ποταμού, που κατεβαίνει από το οροπέδιο Λασιθίου. Στα αριστερά ορθώνονται οι απότομες πλαγιές του φαραγγιού σαν πόρτες από όπου και θα ξεκινήσουν να διασχίσουν το φαράγγι με την πολύτιμη βοήθεια του συλλόγου των Αορητών.


Η πορεία είναι περίπου 4 ώρες με στάσεις για ξεκούραση.


Λόγω ζέστης, είναι καλό, σημειώνουν οι διοργανωτές, να έχουν όλοι μαζί τους νερό, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό και παπούτσια κατάλληλα για πετρώδες έδαφος.


Στο τέλος της διαδρομής θα προσφερθεί κέρασμα από τους Αορήτες και θα γίνει μια άτυπη πρώτη συνάντηση των μελών των συλλόγων για τον καθορισμό και άλλων κοινών δράσεων στο επόμενο διάστημα.


Για πληροφορίες και συμμετοχές 6944-459.774.


ΘΑΝΟΣ Κ.

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυο μέρες χωρίς ρεύμα η Νεάπολη

      Λόγω τεχνικών εργασιών θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στη Νεάπολη την Πέμπτη (27/4) και…