Διακοπές για εργαζόμενους και ανέργους.

0
      

Το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου ενημερώνει τους εργαζόμενους και  άνεργους ότι ξεκίνησε από τις 14 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι,  η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων  για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών αυτών, έτους 2014-2015. .

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Το Πρόγραμμα επιδοτεί διακοπές, διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 15.09.2014 έως την 31.08.2015 σε τουριστικά καταλύματα.
  «Δικαιούχοι» του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015 ορίζονται οι εξής  ασφαλισμένοι:

  α) Εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

  β) Άνεργοι που κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος έχουν λάβει τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα),

  γ) Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.
   Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ηλεκτρονικό τρόπο  στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων όπου υπάρχουν και όλες οι αναγκαίες πληροφορίες. Προσοχή!! Η υποβολή των αιτήσεων άνοιξε την Δευτέρα  14-7-2014 ώρα 12.00 μ.μ και κλείνει 11-8-2014 ώρα 12.00 μ.μ.
                                                           Για τη Διοίκηση
                                  Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

                                Εμμ. Πεπόνης                                   Εμμ. Κοκολάκης             

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι το θέμα της θητείας μας μείζον για να το συζητάμε τόσο, audio

      Για το θέμα της φιλοξενίας των μεταναστών στην Κρήτη και για αυτό της θητείας των Δη…