Βροντερό ΟΧΙ απο την Κρήτη στο Αρκάδι.

0
      

Βροντερό μήνυμα της Παγκρήτιας συγκέντρωσης στο Αρκάδι προς τον ΟΗΕ, την Ε.Ε., την Ελληνική Κυβέρνηση, να αποτραπεί άμεσα η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στην Μεσόγειο


Παρόντες στο δυναμικό Παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Αρκάδι-που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια και τους φορείς- ήταν ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
«Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Αρκάδι εκπέμπει ένα βροντερό μήνυμα στο ΟΗΕ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ελληνική Κυβέρνηση να αποτραπεί άμεσα η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στην «κλειστή» θάλασσα της Μεσογείου» τόνισε  από το χώρο της συγκέντρωσης, σε δηλώσεις του,  ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή επικαλούμενος τους φόβους και τις επιστημονικές εκτιμήσεις ειδικών ερευνητών. 
Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης  αναφέρθηκε  στις ενέργειες αντίδρασης της Περιφέρειας που από την πρώτη στιγμή ανέπτυξε συντονιστικό ρόλο και ήρθε σε επικοινωνία για κοινή αντίδραση με νησιά της Μεσογείου, την Ιταλία, Ελληνικές Περιφέρειες ενώ για το όλο θέμα έγινε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στάλθηκε επιστολή στους Υπουργούς Εξωτερικών, ΥΠΕΚΑ ευρωβουλευτές κ.α. 

Δ.Τ Περιφερειας Κρήτης

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερβολική η στάση της κας Σπινθούρη, video

      Στα πλαίσια του εορτασμού της θυσίας στο σπήλαιο της Μιλάτου ρωτήσαμε τον πρόεδρο τω…