Αλλάζει απο την Δευτέρα η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της πολης του Αγ. Νικολάου

0
      

Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των εργασιών για την «Ανάπλαση οδών & κοινόχρηστων χώρων του κεντρικού ιστού της πόλης Αγίου Νικολάου (οδοί Ρ. Καπετανάκη, Κοντογιάννη, Αναπαύσεως)».

Στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν εργασίες διαπλάτυνσης και ανακατασκευής πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού, φύτευσης δένδρων και χαμηλού πρασίνου, διευθέτηση και καθορισμός θέσεων στάθμευσης καθώς και δημιουργία πεζοδρόμων και χώρων χαλαρής διαβίωσης.

Προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η εκτέλεση των εργασιών, απαιτείται σε κάθε επιμέρους κατασκευαστική φάση, να ρυθμίζεται κατάλληλα η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα:

Από 10-03-2014 έως 31-03-2014, παραμείνει κλειστή η οδός Κοντογιάννη (μεταξύ των οδών Δημοκρατίας και Ρούσου Καπετανάκη) καθώς και η οδός Χειμάρας, για διάστημα 20 ημερών περίπου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται μέσω των οδών Δημοκρατίας , Σωκράτους, Γουρνιών όπως φαίνεται στο χάρτη.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Από 01-04-2014 έως 15-04-2014, θα παραμείνει κλειστή η οδός Σοφ. Βενιζέλου (μεταξύ των οδών Μ. Μεταξάκη και Ακτής Ατλαντίδος), για διάστημα 15 ημερών περίπου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται μέσω των οδών Καπετάν Ταβλά και Νεάρχου όπως φαίνεται στο χάρτη.
Από 15-04-2014 έως 25-04-2014, θα παραμείνει κλειστή η οδός Δημοκρατίας (μεταξύ των οδών Κοντογιάννη και Φιλελλήνων), για διάστημα 10 ημερών περίπου . Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται μέσω των οδών Κοντογιάννη και Ρ. Καπετανάκη όπως φαίνεται στο χάρτη.

Για τις εργασίες αναπλάσεων στις υπόλοιπες οδούς του κεντρικού ιστού της πόλης δεν απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας, αφού θα γίνει μερική κατάληψη του οδοστρώματος .

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 

 

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Buenomania αυτή είναι η νέα μανία στον Άγιο Νικόλαο

      Ο καιρός μπορεί να έδειξε το…σκληρό πρόσωπό του αυτές τις μέρες, όμως σιγά σιγ…