Έτσι ψηφίζουμε στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

0
      
σε εκλογικο τμημα της Νεάπολης

Σταθερή είναι η ροή των ψηφοφόρων απο την ώρα που άνοιξαν οι κάλπες, και χωρίς ιδιάιετρα προβλήματα,  στα εκλογικά τμήματα της Νεάπολης του Δήμου Αγίου Νικολάου που έχουμε ενημέρωση έως τώρα.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
Το δεδομένο στον Δήμο του Αγίου Νικολάου είναι ότι αποτελείται από δυο πρώην Δήμους, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης και μια κοινότητα την κοινότητα Βραχασίου. Όλοι οι ψηφοφόροι θα μπορούν να επιλέξουν  λοιπόν πέρα από τους δημοτικούς συμβούλους των τοπικών τους διαμερισμάτων και αυτούς του τοπικού τους συμβουλίου και ακόμα ένα από τις δημοτικές κοινότητες ανάλογα με το που ψηφίζουν. 
Ο Καλλικράτης έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα κοινό μεγάλο Δημοτικό συμβούλιο το οποίο αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από όλο το νέο Δήμο.
Έτσι λοιπόν όσοι ψηφίζουν στον Άγιο Νικόλαο και στα χωριά του πρώην Δήμου Αγίου Νικολάου, θα μπορούν να επιλέξουν  έως τρείς υποψήφιους του Αγίου Νικολάου και ένα επιπλέον από τις δημοτικές κοινότητες Νεάπολης ή Βραχασίου και να επιλέξουν και τους υποψηφίους των τοπικών διαμερισμάτων ο αριθμός των ψήφων για το κάθε διαμέρισμα αναγράφεται πάνω στο ψηφοδέλτιο.   
Αντίστοιχα ο ψηφοφόρος του πρώην Δήμου Νεάπολης ψηφίζει έως τρεις υποψηφίους της εκλογικής του περιφέρειας και έναν ή από τον Άγιο Νικόλαο ή από το Βραχάσι. Ακόμα πρέπει να επιλέξει και τους ανθρώπους που επιθυμεί για την τοπική κοινότητα της Νεάπολης. 
Τέλος οι ψηφοφόροι της πρώην κοινότητας Βραχασίου θα επιλέξουν ένα από την περιοχή του Βραχασίου για το Δημοτικό συμβούλιο, και έναν ή από την Νεάπολη ή από τον Άγιο Νικόλαο ενώ θα επιλέξουν ακόμα δύο για την Δημοτική κοινότητα του Βραχασίου.  
 Με γνώση και με ψυχραιμία και με το  καλό ζύγισμα του νού και με την ευθύνη που όλοι οι δημότες έχουμε ώστε να επιλεγούν οι καλύτεροι για τον κάθε ένα από μας που θα διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας για τα επόμενων πέντε χρόνια να πάμε στο εκλογικό μας κέντρο και να κάνουμε το καθήκον μας σαν ενεργοί και συμμετοχικοί πολίτες.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δράση από αφορά την δύναμη της ψυχής απο τον Π.Ο Δρήρος

      Ακόμα μια ενδιαφέρουσα δράση ενημέρωσης απο τον Π.Ο Δρήρος. Στους χώρους του ποδηλατ…