Έτσι θα κατανεμηθούν οι έδρες στο νέο Δημ. Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

0
0
      
 

Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τον εκλογικό νόμο σας παρουσιάζουμε τα δυο πιθανά σενάρια για τις θέσεις που θα καταλάβουν οι συνδυασμοί στο Δήμο Αγίου Νικολάου μετά και τις επαναληπτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή.
 Εγκύκλιος υπ’ αριθμ. 14 για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.


1ο σενάριο

Ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην Πολη» να αναδειχτεί πρώτος.

ΑΝ Ζερβός δικαιωμα στην πολη σήμα
Σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβει 16 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, 12 από τις οποίες θα είναι από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου, 1 από την εκλογική περιφέρεια Νεάπολης και 3 από την εκλογική περιφέρεια Βραχασίου.


Ο συνδυασμός Σύγχρονος Δήμος θα καταλάβει 8 έδρες, 6 από τις οποίες από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου, 2 από την εκλογική περιφέρεια Νεάπολης και 0 από την Εκλογική Περιφέρεια Βραχασίου.


Ο συνδυασμός Δημοτική Συνεργασία θα καταλάβει 2 έδρες (από την Α΄ κατανομή), 1 από τις οποίες από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου, 1 από την Εκλογική Περιφέρεια Νεάπολης και 0 από την Εκλογική Περιφέρεια Βραχασίου.


Ο συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση θα καταλάβει 1 έδρα (από την Α΄ κατανομή), την οποία θα πάρει από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου.2ο σενάριο
Ο Συνδυασμός Σύγχρονος Δήμος να αναδειχτεί πρώτος.

ΑΝ-Σύχρονος-δήμος

Σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβει 16 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, 12 από τις οποίες θα είναι από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου, 1 από την εκλογική περιφέρεια Νεάπολης και 3 από την εκλογική περιφέρεια Βραχασίου.

Ο συνδυασμός Δικαίωμα στην Πόλη θα καταλάβει 8 έδρες, 6 από τις οποίες από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου, 2 από την εκλογική περιφέρεια Νεάπολης και 0 από την εκλογική περιφέρεια Βραχασίου.


Ο συνδυασμός Δημοτική Συνεργασία θα καταλάβει 2 έδρες (από την Α΄ κατανομή), 1 από τις οποίες από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου, 1 από την εκλογική περιφέρεια Νεάπολης και 0 από την εκλογική περιφέρεια Βραχασίου.


Ο συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση θα καταλάβει 1 έδρα (από την Α΄ κατανομή), την οποία θα πάρει από την εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που δεν έχουμε ερμηνεύσει σωστά την εγκύκλιο θα κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση.

πηγη www.anatolh.com

 
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσωπα και φορείς τιμήθηκαν από την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Νομού Λασιθίου [VIDEOS]

      Σε μια όμορφη εκδήλωση η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Νομού Λασιθίου τίμησε πρόσωπα …