Έκκληση για βοήθεια 15χρονου με καταγωγή από τη Νεάπολη

0
      

Ένα διαρκή αγώνα για τη ζωή του δίνει ένας 15χρονος με καταγωγή από τη Νεάπολη που πάσχει από μια σπάνια πάθηση στην καρδιά.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
 Η οικογένειά του κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό για την επέμβαση που υπόσχεται επιτυχία 100% σε ιδιωτική κλινική της Γερμανίας που θα του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή, όμως αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα των προεγχειρητικών εξετάσεων που απαιτούνται.

Από το Βερολίνο ο άνεργος πατέρας του μικρού Αντώνη-Μιχάλη κάνει έκκληση για τη συλλογή 4.920 ευρώ που πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 18 Ιουνίου, όποτε και έχει προγραμματιστεί η επέμβαση.
Ο 15χρονος, από τη Γερμανία όπου βρίσκεται, μίλησε στην «ΚΡΗΤΗ TV» για τον αγώνα που δίνει από την ημέρα που γεννήθηκε.


Η στένωση ισθμού αορτής, η σπάνια πάθηση στην καρδιά του, του στερεί ακόμη και τις μικρές χαρές τις ζωής. Ο Αντώνης-Μιχάλης είναι μόλις 15 ετών και από τη στιγμή που γεννήθηκε ζει το δικό του μαρτύριο.


Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια η οικογένειά του, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.000 προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση σε ιδιωτική κλινική στο Βερολίνο που υπόσχεται επιτυχία 100% και θα του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή. Όμως προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριό του, υπολείπονται 4.920 ευρώ που απαιτούνται για τον προεγχειρητικό έλεγχο πριν εισαχθεί στο χειρουργείο.

Σαν να μην έφτανε το εκ γενετής πρόβλημα του γιου του στην καρδιά, όπως καταγγέλλει ο άνεργος πατέρας του, που στην Ελλάδα τον πήγαινε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο χωρίς αποτέλεσμα, ιατρικά λάθη έχουν προξενήσει στο 15χρονο επιπλέον προβλήματα υγείας.


Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο e-fonien είπε πως υπάρχει ένα πρόβλημα και με την τράπεζα όπου έχει ανοιχθεί ο λογαριασμός όμως ελπίζει ότι θα ξεπεραστεί ώστε να γίνει εφικτό να βγουν τα χρήματα και να χρησιμοποιηθούν.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το αγόρι να κερδίσει τη μάχη και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν χρήματα στον καταθετικό λογαριασμό της Alpha Bank με αριθμό 593-002101-087213 στο όνομα Γιάννης Γουλιδάκης ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6958576674.  

με πληροφορίες απο neakriti.gr
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΚΤΕΛ αν. Κρήτης στηρίζει τον αθλητισμό….

      Η ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ στηρίζει τη Βαλκανιονίκη και Πανελληνιονίκη ακοντίστρια το…