"Άλλος δρόμος δεν υπάρχει"

0
      

Στις 4 Ιούνη του 2013, οι τρεις παραιτηθέντες από τον Δήμο Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, έκαναν ένα απολογισμό δράσης.

Στον επίλογό τους υπογράμμιζαν κάτι που δεν ήταν προφητικό αλλά λογική συνέπεια της συγκάλυψης της κυβερνητικής πολιτικής από τους αιρετούς της τοπικής διοίκησης.
Συγκεκριμένα:

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

 Με αυτή τη στάση, αφενός βάζουμε τον κόσμο  προ των ευθυνών του κάνοντάς τον να σκεφτεί βαθύτερα για το τι αυτοδιοίκηση θέλει και αφετέρου αποδεικνύουμε ότι οι σύμβουλοι που δεν παραιτήθηκαν, έχουν αναπτύξει μια επικίνδυνη σχέση εξάρτησης με τη καρέκλα τους. Έχουν μετατραπεί σε ενεργούμενα της κυβέρνησης.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

 Αποδείχθηκε επίσης ότι οι υποσχέσεις που δίνουν από τα μπαλκόνια, δεν είναι τίποτα άλλο από δημοσιοσχετίστικα τερτίπια. Δεν εννοούν αυτά που λένε, δεν αλλάζουν ρότα οι ίδιοι και για αυτό δεν μπορούν να είναι φορείς καμιάς αλλαγής.Πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξανακαλέσουν το λαό στο δρόμο για τις νέες αρνητικές εξελίξεις που θα προκύψουν στη περιοχή μας. Τότε ποιος θα τους πιστέψει; Ποιος θα τους ακολουθήσει;  
 
 Εμείς, είτε από τις θέσεις των συμβούλων είτε χωρίς αυτές, θα είμαστε πάντα με τους από  κάτω. 
 
Μέσα στο λαό. Και από τις αστείρευτες δυνάμεις του λαού μας θα βγουν οι νέες ηγεσίες που θα τον οδηγήσουν στις μικρές και στις μεγάλες νίκες του μέλλοντος.
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και την Τετάρτη σουπερ τιμές στον ΜΥΛΩΝΑΚΗ

      Κάθε μέρα σουπερ τιμές ποικιλία και εξυπηρέτηση στου ΜΥΛΩΝΑΚΗ           …